Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (2)
Jure Štalcar:
Biogeni amini v vinu
Toni Babić:
Vpliv razlistanja in namenskega dvojnega zorenja (DMR) na kakovost grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte Istrska malvazija
Diplomska dela (24)
Daša Mikec:
Vrednotenje cvička z oznako PTP
Luka Novak:
Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja
Pavel Vidmar:
Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot
Maja Ambrožič:
Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina
Miran Bužinel:
Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda
Ana Miklavčič:
Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin
Marko Škofca:
Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje
Rok Jamnik:
Kakovostni parametri grozdja različnih klonov Kraljevine
Marjeta Rogina:
Prekmurska gibanica in vino
Tina Štokelj:
Predelava vina v dolijih
Morana Lubaj:
Kultura uživanja vina v Sloveniji
Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Jasmina Passero:
Tradicija in razvoj vinogradništva in vinarstva v Prekmurju
Uroš Jalovec:
Zorenje vina sorte modra frankinja z mikrooksidacijo
Mojca Grobler:
Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin
Boštjan Cvetan:
Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
Ana Teskera:
Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština
Maruša Kersnik:
Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
Jure Grubar:
Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov
Jerica Lunder:
Določanje koncentracij nekaterih makro- in mikroelementov v vinih renski rizling in sauvignon na različnih mikrolokacijah vinorodne lege Škalce
Blaž Košak:
Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling
Vid Veble:
Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
Jure Kotnik:
Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009
Etjen Bizaj:
Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije
Druga dela (2)
Mojmir Wondra, Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač:
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon