izpis_h1_title_alt

Zorenje vina sorte modra frankinja z mikrooksidacijo : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Jalovec, Uroš (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (958,77 KB)
MD5: 9D6F1D848A141490627B9FC4D7964D8F
PID: 20.500.12556/rul/6b208ed4-92d7-4538-9963-f0b97a1a7e09

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, zorenje vina, vinske posode, nerjaveče jeklene posode, leseni sodi, steklene posode, mikrooksidacija, kisik, fenoli, barva vina, sestavine vina, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Jalovec]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 71 f.
PID:20.500.12556/RUL-1322 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.256.2
COBISS.SI-ID:3734648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2086
Število prenosov:408
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Maturation of Modra Frankinja sort wine with microxidation : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Modra Frankinja, maturation of wines, wine containers, stainless steel containers, wooden barrels, glass containers, microoxidation, oxygen, phenols, colour of wine, wine components, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj