Pomoč

Za pravilen prikaz spletnega mesta priporočamo uporabo novejših različic spletnih brskalnikov (na primer Internet Explorer 9 ali višje različice, pri katerih izključite Združljivostni način). Starejše različice spletnih brskalnikov niso podprte.

Študenti bodo po sprejemu pravnih podlag zaključna dela študija oddali v študijski informatiki članice Univerze v Ljubljani.

Zaposleni na Univerzi dela oddajo na vmesniku Repozitorija na zavihku Prijava (prijavite se z uporabniškim imenom in geslom iz Aktivnega imenika Univerze; VMESNIK ŠE V DELU). Če ste pozabili geslo, se obrnite na računalniški center vaše fakultete ali akademije.

Informacije o odprtem dostopu za raziskovalce so na voljo na nacionalnem informacijskem portalu za odprti dostop openaccess.si.

Vsebino te strani bomo dopolnjevali z odgovori na pogosta vprašanja, poslana na Kontakt.

Partnerji projekta
Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Gospodarsko razvojna infrastruktura; prednostne usmeritve Informacijska družba.
© 2013 Univerza v Ljubljani Kontakt RSS Piškotki Pogoji uporabe Mobilno