Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (2)

  1. Jure Štalcar: Biogeni amini v vinu
  2. Toni Babić: Vpliv razlistanja in namenskega dvojnega zorenja (DMR) na kakovost grozdja in vina žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte Istrska malvazija

Diplomska dela (24)

  1. Daša Mikec: Vrednotenje cvička z oznako PTP
  2. Luka Novak: Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja
  3. Pavel Vidmar: Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot
  4. Maja Ambrožič: Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina
  5. Miran Bužinel: Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda
  6. Ana Miklavčič: Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin
  7. Marko Škofca: Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje
  8. Rok Jamnik: Kakovostni parametri grozdja različnih klonov Kraljevine
  9. Marjeta Rogina: Prekmurska gibanica in vino
  10. Tina Štokelj: Predelava vina v dolijih
  11. Morana Lubaj: Kultura uživanja vina v Sloveniji
  12. Kristina Kavčič: Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
  13. Jasmina Passero: Tradicija in razvoj vinogradništva in vinarstva v Prekmurju
  14. Uroš Jalovec: Zorenje vina sorte modra frankinja z mikrooksidacijo
  15. Mojca Grobler: Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin
  16. Boštjan Cvetan: Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh
  17. Ana Teskera: Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština
  18. Maruša Kersnik: Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling
  19. Jure Grubar: Vpliv časa maceracije grozdja sorte Modra frankinja na ekstrakcijo polifenolov
  20. Jerica Lunder: Določanje koncentracij nekaterih makro- in mikroelementov v vinih renski rizling in sauvignon na različnih mikrolokacijah vinorodne lege Škalce
  21. Blaž Košak: Vpliv različnih temperatur in načinov fermentacije na kakovost vina sorte laški rizling
  22. Vid Veble: Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
  23. Jure Kotnik: Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009
  24. Etjen Bizaj: Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije

Druga dela (2)

  1. Mojmir Wondra, Kristina Kavčič: Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
  2. Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač: Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon