Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja : diplomsko delo
ID
Novak, Luka
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rusjan, Denis
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(666,37 KB)
MD5: 78CCB9024C93AC0337C6EFE0E1940C8E
PID:
20.500.12556/rul/280dcb08-9719-4ffb-9ba2-9e67c827d838
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
modra frankinja
,
biološki razkis
,
kemijska analiza
,
vino
,
senzorična analiza vina
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Novak]
Leto izida:
2010
Št. strani:
IX, 37 f.
PID:
20.500.12556/RUL-956
UDK:
663.252+663.257:543.6(043.2)
COBISS.SI-ID:
6430329
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2052
Število prenosov:
398
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
Blaufränkische
,
biological deacidification
,
chemical analysis
,
wine
,
sensory analysis of wine
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj