izpis_h1_title_alt

Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja : diplomsko delo
Novak, Luka (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Rusjan, Denis (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (666,37 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:modra frankinja, biološki razkis, kemijska analiza, vino, senzorična analiza vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Založnik:[L. Novak]
Št. strani:IX, 37 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252+663.257:543.6(043.2)
COBISS.SI-ID:6430329 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:774
Število prenosov:292
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Blaufränkische, biological deacidification, chemical analysis, wine, sensory analysis of wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj