izpis_h1_title_alt

Spremljanje biološkega razkisa pri sorti vina modra frankinja : diplomsko delo
ID Novak, Luka (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (666,37 KB)
MD5: 78CCB9024C93AC0337C6EFE0E1940C8E
PID: 20.500.12556/rul/280dcb08-9719-4ffb-9ba2-9e67c827d838

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:modra frankinja, biološki razkis, kemijska analiza, vino, senzorična analiza vina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Novak]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 37 f.
PID:20.500.12556/RUL-956 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252+663.257:543.6(043.2)
COBISS.SI-ID:6430329 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1699
Število prenosov:380
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:Blaufränkische, biological deacidification, chemical analysis, wine, sensory analysis of wine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj