Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, grozdje, zrelost grozdja, sorta Rebula, grozdni sok, mošt, mlado vino, kemična sestava, spontana alkoholna fermentacija, starterske kulture, kinetika rasti kvasovk |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo], [E. Bizaj] |
---|
Leto izida: | 2006 |
---|
Št. strani: | XIV, 112 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-119031  |
---|
UDK: | 663.252/.253:663.221 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3167096  |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 563 |
---|
Število prenosov: | 110 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: |  |
|