izpis_h1_title_alt

Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bizaj, Etjen (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (720,71 KB)
MD5: C5F8FCFB3730C86604AE30B1DB2BA40B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, grozdje, zrelost grozdja, sorta Rebula, grozdni sok, mošt, mlado vino, kemična sestava, spontana alkoholna fermentacija, starterske kulture, kinetika rasti kvasovk
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [E. Bizaj]
Leto izida:2006
Št. strani:XIV, 112 f.
PID:20.500.12556/RUL-119031 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.253:663.221
COBISS.SI-ID:3167096 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1286
Število prenosov:167
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course : graduation thesis, university studies
Ključne besede:winemaking, grapes, grape ripening, cultivar Rebula, grape juice, musts, wines, chemical composition, spontaneous alcoholic fermentation, starters, fermentation kinetics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj