Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Bizaj, Etjen
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Simčič, Marjan
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(720,71 KB)
MD5: C5F8FCFB3730C86604AE30B1DB2BA40B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
grozdje
,
zrelost grozdja
,
sorta Rebula
,
grozdni sok
,
mošt
,
mlado vino
,
kemična sestava
,
spontana alkoholna fermentacija
,
starterske kulture
,
kinetika rasti kvasovk
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo], [E. Bizaj]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XIV, 112 f.
PID:
20.500.12556/RUL-119031
UDK:
663.252/.253:663.221
COBISS.SI-ID:
3167096
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1286
Število prenosov:
167
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
winemaking
,
grapes
,
grape ripening
,
cultivar Rebula
,
grape juice
,
musts
,
wines
,
chemical composition
,
spontaneous alcoholic fermentation
,
starters
,
fermentation kinetics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj