izpis_h1_title_alt

Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bizaj, Etjen (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (720,71 KB)
MD5: C5F8FCFB3730C86604AE30B1DB2BA40B
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, grozdje, zrelost grozdja, sorta Rebula, grozdni sok, mošt, mlado vino, kemična sestava, spontana alkoholna fermentacija, starterske kulture, kinetika rasti kvasovk
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [E. Bizaj]
Št. strani:XIV, 112 f.
UDK:663.252/.253:663.221
COBISS.SI-ID:3167096 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:120
Število prenosov:51
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of grape juice composition on the alcoholic fermentation course : graduation thesis, university studies
Ključne besede:winemaking, grapes, grape ripening, cultivar Rebula, grape juice, musts, wines, chemical composition, spontaneous alcoholic fermentation, starters, fermentation kinetics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj