izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Škofca, Marko (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (958,16 KB)
MD5: E695E5E55DE148F144217ACE86B6907B
PID: 20.500.12556/dkum/a1692c23-4ce8-405e-b083-4d0a4645c691
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Škofca]
Št. strani:XI, 47 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/DKUM-25990 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.253:543.062:543.9
COBISS.SI-ID:3458168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1275
Število prenosov:330
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Wine quality parameters of Blue Franconian from Posavje winegrowing region : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Blue Franconian, winegrowing region Posavje, resveratrol, wine quality parameters, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj