izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje : diplomsko delo, univerzitetni študij
Škofca, Marko (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Demšar, Lea (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_skofca_marko.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Škofca]
Št. strani:XI, 47 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.222:663.253:543.062:543.9
COBISS.SI-ID:3458168 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:633
Število prenosov:175
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, Blue Franconian, winegrowing region Posavje, resveratrol, wine quality parameters, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj