izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje : diplomsko delo, univerzitetni študij
Škofca, Marko (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Gašperlin, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (958,16 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[M. Škofca]
Št. strani:XI, 47 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.222:663.253:543.062:543.9
COBISS.SI-ID:3458168 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:880
Število prenosov:250
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Wine quality parameters of Blue Franconian from Posavje winegrowing region : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Blue Franconian, winegrowing region Posavje, resveratrol, wine quality parameters, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj