izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele Posavje : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Škofca, Marko (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (958,16 KB)
MD5: E695E5E55DE148F144217ACE86B6907B
PID: 20.500.12556/rul/11ae3d88-db99-41ac-b53d-b832318c9045

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Škofca]
Leto izida:2008
Št. strani:XI, 47 f.
PID:20.500.12556/RUL-1248-9db3eaa2-81ce-1bd4-7107-103cb8bd421b Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.253:543.062:543.9
COBISS.SI-ID:3458168 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1966
Število prenosov:393
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Wine quality parameters of Blue Franconian from Posavje winegrowing region : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Blue Franconian, winegrowing region Posavje, resveratrol, wine quality parameters, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj