Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Grobler, Mojca
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(730,36 KB)
MD5: 0C68914E63B1CC23E800CD93E865F244
PID:
20.500.12556/rul/81ac1df7-e891-4c64-baea-8865ee48f19b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
bela vina
,
sorta rebula
,
enološka sredstva
,
čiščenje vina
,
bentonit
,
kombinirana čistilna sredstva
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
senzorična analiza
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Grobler]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XI, 53 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1393
UDK:
663.251/.257:663.221:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
3995512
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2418
Število prenosov:
412
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of selected oenological agents on chemical composition and sensory quality of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
cv. Ribolla
,
clarification
,
oenological agent
,
fining
,
bentonite
,
combination of oenological agents
,
physico-chemical characteristics
,
sensory evaluation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj