izpis_h1_title_alt

Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Grobler, Mojca (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (730,36 KB)
MD5: 0C68914E63B1CC23E800CD93E865F244
PID: 20.500.12556/rul/81ac1df7-e891-4c64-baea-8865ee48f19b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Grobler]
Leto izida:2011
Št. strani:XI, 53 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1393 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.257:663.221:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3995512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1850
Število prenosov:394
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of selected oenological agents on chemical composition and sensory quality of white wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, cv. Ribolla, clarification, oenological agent, fining, bentonite, combination of oenological agents, physico-chemical characteristics, sensory evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj