izpis_h1_title_alt

Vpliv izbranih čistilnih sredstev na kemijsko sestavo in senzorično kakovost belih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Grobler, Mojca (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_grobler_mojca.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, sorta rebula, enološka sredstva, čiščenje vina, bentonit, kombinirana čistilna sredstva, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[M. Grobler]
Št. strani:XI, 53 f., [3] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.251/.257:663.221:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3995512 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:522
Število prenosov:218
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, white wines, cv. Ribolla, clarification, oenological agent, fining, bentonite, combination of oenological agents, physico-chemical characteristics, sensory evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj