izpis_h1_title_alt

Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
Cvetan, Boštjan (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Hribar, Janez (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_cvetan_bostjan.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, fine droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[B. Cvetan]
Št. strani:XIII, 74 f., [4] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:4003448 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:716
Število prenosov:241
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, Sauvignon, alcoholic fermentation, musts, young wines, fine lees, ageing wine on lees, sur lie, malolactic fermentation, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj