izpis_h1_title_alt

Ohranjanje sortne značilnosti odbranih klonov Sauvignona s tehnologijo zorenja vina na drožeh : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Cvetan, Boštjan (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Hribar, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,40 MB)
MD5: CE6416F5F708E3311EA9F4E963230FD1
PID: 20.500.12556/rul/f35d2b77-ead9-4f20-8770-dfa587dae543

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, fine droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Cvetan]
Leto izida:2011
Št. strani:XIII, 74 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1394 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252.4:543.92
COBISS.SI-ID:4003448 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2650
Število prenosov:439
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Preservation of variety characteristics of selected Sauvignon clones with technology of maturing wine on lees : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, Sauvignon, alcoholic fermentation, musts, young wines, fine lees, ageing wine on lees, sur lie, malolactic fermentation, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj