Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Ambrožič, Maja
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(781,49 KB)
MD5: 6B370853D9DC4819DFA2AA30D2DC8A1F
PID:
20.500.12556/rul/4a778659-5e19-4341-b2c0-1d76609b9525
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
modra frankinja
,
biološki razkis
,
mlečnokislinske bakterije
,
hlapne komponente
,
višji alkoholi
,
estri
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XI, 68 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1200
UDK:
663.252.35:663.256:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:
3190904
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2240
Število prenosov:
452
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wines
,
winemaking
,
modra frankinja
,
malolactic fermentation
,
lactic acid bacteria
,
volatile compounds
,
higher alcohols
,
esters
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj