izpis_h1_title_alt

Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Ambrožič, Maja (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (781,49 KB)
MD5: 6B370853D9DC4819DFA2AA30D2DC8A1F
PID: 20.500.12556/rul/4a778659-5e19-4341-b2c0-1d76609b9525

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 68 f.
PID:20.500.12556/RUL-1200 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252.35:663.256:543.61:543.9
COBISS.SI-ID:3190904 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1974
Število prenosov:434
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, winemaking, modra frankinja, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, volatile compounds, higher alcohols, esters, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj