izpis_h1_title_alt

Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kersnik, Maruša (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (534,91 KB)
MD5: 67F6447B48A4B7B8C04E73B08AB9E0FF

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mošt, vino, Renski rizling, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, temperatura fermentacije, izolat avtohtonih kvasovk, Saccharomyces cerevisiae, fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kersnik]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 48 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118901 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.252.3/.4:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4684152 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:844
Število prenosov:59
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Ključne besede:must, wine, Rhine Riesling, wine yeasts, alcoholic fermentation, fermentation temperature, autochthonous yeast isolate, Saccharomyces cerevisiae, physico-chemical properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj