Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fermentacijske lastnosti izolata avtohtonih kvasovk pri alkoholni fermentaciji sorte Renski rizling : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kersnik, Maruša
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(534,91 KB)
MD5: 67F6447B48A4B7B8C04E73B08AB9E0FF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mošt
,
vino
,
Renski rizling
,
vinske kvasovke
,
alkoholna fermentacija
,
temperatura fermentacije
,
izolat avtohtonih kvasovk
,
Saccharomyces cerevisiae
,
fizikalnokemijske lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kersnik]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 48 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118901
UDK:
663.221:663.252.3/.4:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4684152
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1233
Število prenosov:
93
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling
Ključne besede:
must
,
wine
,
Rhine Riesling
,
wine yeasts
,
alcoholic fermentation
,
fermentation temperature
,
autochthonous yeast isolate
,
Saccharomyces cerevisiae
,
physico-chemical properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj