izpis_h1_title_alt

Predelava vina v dolijih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Štokelj, Tina (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Verena (Komentor), ID Kač, Milica (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (966,79 KB)
MD5: 88C0778DE97BA74254718D4B7783CFA8
PID: 20.500.12556/rul/ea96cfcc-73c1-4f84-ae2b-7badc08c883d

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožeh
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Štokelj]
Leto izida:2009
Št. strani:IX, 63 f.
PID:20.500.12556/RUL-1303 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.251/.256
COBISS.SI-ID:3645560 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2988
Število prenosov:453
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Making wine in dolia : graduation thesis, university studies
Ključne besede:winemaking, wines, wine from dolia, dolia, amphoras, history of viticulture, development of viticulture in Slovenia, development of winemaking in Slovenia, production of dolia, making wine in dolia, pH value, organic acids, volatile acids, malolactic fermentation, phenolic compounds, ash, heavy metals, sensory analysis, wine ageing on lees

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj