izpis_h1_title_alt

Predelava vina v dolijih : diplomsko delo, univerzitetni študij
Štokelj, Tina (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Perko, Verena (Komentor), Kač, Milica (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_stokelj_tina.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožeh
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[T. Štokelj]
Št. strani:IX, 63 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:663.251/.256
COBISS.SI-ID:3645560 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:535
Število prenosov:209
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:winemaking, wines, wine from dolia, dolia, amphoras, history of viticulture, development of viticulture in Slovenia, development of winemaking in Slovenia, production of dolia, making wine in dolia, pH value, organic acids, volatile acids, malolactic fermentation, phenolic compounds, ash, heavy metals, sensory analysis, wine ageing on lees

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj