Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovost |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo (m5) |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta |
---|
Leto izida: | 2009 |
---|
Založnik: | [K. Kavčič] |
---|
Št. strani: | X, 57 f. |
---|
Kraj: | Ljubljana |
---|
UDK: | 663.251/.253:543.61:543.92 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3668856  |
---|
Število ogledov: | 1314 |
---|
Število prenosov: | 226 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
|
Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
:
|
|
---|
Objavi na: |  |
|