Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kavčič, Kristina
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kač, Milica
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(849,07 KB)
MD5: 076708ECE258594292CA821C2109FCF5
PID:
20.500.12556/rul/79a59a09-72c4-462f-b5ce-836ba2a327b3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
Malvazija
,
tehnološki postopki
,
klasična pridelava
,
maceracija drozge
,
zorenje vina na drožeh
,
sur lie
,
kemijska sestava
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
senzorična kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Kavčič]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1312
UDK:
663.251/.253:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:
3668856
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2499
Število prenosov:
341
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of different technological procedures on quality of Malvasia wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
cv. Malvasia
,
winemaking
,
classical method
,
maceration
,
ageing wine on lees
,
sur lie
,
chemical composition
,
physicochemical properties
,
sensory quality
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj