izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kavčič, Kristina (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Kač, Milica (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kavcic_kristina.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[K. Kavčič]
Št. strani:X, 57 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.251/.253:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3668856 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:1017
Število prenosov:149
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, cv. Malvasia, winemaking, classical method, maceration, ageing wine on lees, sur lie, chemical composition, physicochemical properties, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj