izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kavčič, Kristina (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kač, Milica (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (849,07 KB)
MD5: 076708ECE258594292CA821C2109FCF5
PID: 20.500.12556/rul/79a59a09-72c4-462f-b5ce-836ba2a327b3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Kavčič]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-1312 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.251/.253:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:3668856 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2135
Število prenosov:316
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of different technological procedures on quality of Malvasia wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, cv. Malvasia, winemaking, classical method, maceration, ageing wine on lees, sur lie, chemical composition, physicochemical properties, sensory quality

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj