izpis_h1_title_alt

Biogeni amini v vinu : magistrsko delo
ID Štalcar, Jure (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vanzo, Andreja (Komentor), ID Kreft, Marko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,70 MB)
MD5: 57CC3D6CD63DB94E6BCFBA500DF8ADC9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, modra frankinja, biogeni amini, jabolčno mlečnokislinska fermentacija, mlečnokislinske bakterije, histamin, biološki razkis
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Štalcar]
Leto izida:2015
Št. strani:X, 65 f.
PID:20.500.12556/RUL-118776 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.253:547.233:615.9
COBISS.SI-ID:4585592 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1360
Število prenosov:144
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Biogenic amines in wine : M. Sc. Thesis
Ključne besede:wine, Blaufränkisch, biogenic amines, malolactic fermentation, lactic acid bacteria, histamine

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj