Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
ID
Veble, Vid
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Avtor
),
ID
Kač, Milica
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-F3UCDDNZ
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vina
,
bela vina
,
sauvignon
,
kloni
,
kakovost vina
,
maceracija
,
fizikalno-kemijske lastnosti
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:
2013
Št. strani:
Str. 99-116
Številčenje:
20
PID:
20.500.12556/RUL-77778
UDK:
663.221:663.251/.253:543.2/.9
ISSN pri članku:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
4349560
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
2016
Število prenosov:
244
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:
Hmelj. bilt.
Založnik:
Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:
0350-0756
COBISS.SI-ID:
15881986
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of clones and maceration process on some physico-chemical parameters of Sauvignon white wines
Ključne besede:
wines
,
white wines
,
Sauvignon blanc
,
clones
,
wine quality
,
maceration
,
physicochemical properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj