izpis_h1_title_alt

Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
ID Veble, Vid (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-F3UCDDNZ Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vina, bela vina, sauvignon, kloni, kakovost vina, maceracija, fizikalno-kemijske lastnosti
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
Leto izida:2013
Št. strani:Str. 99-116
Številčenje:20
PID:20.500.12556/RUL-77778 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:663.251/.253:543.2/.9
ISSN pri članku:0350-0756
COBISS.SI-ID:4349560 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:2011
Število prenosov:244
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Hmeljarski bilten
Skrajšan naslov:Hmelj. bilt.
Založnik:Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
ISSN:0350-0756
COBISS.SI-ID:15881986 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of clones and maceration process on some physico-chemical parameters of Sauvignon white wines
Ključne besede:wines, white wines, Sauvignon blanc, clones, wine quality, maceration, physicochemical properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj