izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bužinel, Miran (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (589,17 KB)
MD5: 1D713440812E94C0D4F1EB5329ACA2CD
PID: 20.500.12556/rul/e309f9df-5f1d-4625-be12-b39f8cad19ad

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Bužinel]
Leto izida:2007
Št. strani:XI, 77 f.
PID:20.500.12556/RUL-1214 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:543
COBISS.SI-ID:3274360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2060
Število prenosov:371
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality parameters of white wine blend from winegrowing district Goriška Brda : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, cv. Ribolla, cv. Sauvignon vert, cv. Chardonnay, must, chemical composition, winemaking, aging of lees, wine blending, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj