izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Bužinel, Miran (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (589,17 KB)
MD5: 1D713440812E94C0D4F1EB5329ACA2CD
PID: 20.500.12556/dkum/cbb0e3de-8358-407c-9d6a-a76ca30b8a87
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[M. Bužinel]
Št. strani:XI, 77 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1214 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221:543
COBISS.SI-ID:3274360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1588
Število prenosov:355
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality parameters of white wine blend from winegrowing district Goriška Brda : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wine, cv. Ribolla, cv. Sauvignon vert, cv. Chardonnay, must, chemical composition, winemaking, aging of lees, wine blending, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj