izpis_h1_title_alt

Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška Brda : diplomsko delo, univerzitetni študij
Bužinel, Miran (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_buzinel_miran.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[M. Bužinel]
Št. strani:XI, 77 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221:543
COBISS.SI-ID:3274360 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:930
Število prenosov:196
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, cv. Ribolla, cv. Sauvignon vert, cv. Chardonnay, must, chemical composition, winemaking, aging of lees, wine blending, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj