Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Miklavčič, Ana
(
Avtor
),
Cigić, Blaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Košmerl, Tatjana
(
Komentor
),
Wondra, Mojmir
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(970,87 KB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
liofilizacija vina
,
polifenoli
,
etanol
,
glicerol
,
antioksidacijski potencial
,
hlapne komponente
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2008
Založnik:
[A. Miklavčič]
Št. strani:
XIV, 92 f.
Kraj:
Ljubljana
UDK:
663.253:663.256(043)
COBISS.SI-ID:
3456632
Število ogledov:
731
Število prenosov:
309
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Preparation and characterization of liophylizated wine extracts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
lyophilizated wine
,
polyphenols
,
ethanol
,
glycerol
,
antioxidant potential
,
volatiles
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj