Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Miklavčič, Ana
(
Avtor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Komentor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(970,87 KB)
MD5: BEE6EE785FDF2C1FA6D00BF83F07CEF7
PID:
20.500.12556/rul/c1174f62-0c75-458f-8b83-b8d0bd25274b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
liofilizacija vina
,
polifenoli
,
etanol
,
glicerol
,
antioksidacijski potencial
,
hlapne komponente
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Miklavčič]
Leto izida:
2008
Št. strani:
XIV, 92 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1247
UDK:
663.253:663.256(043)
COBISS.SI-ID:
3456632
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1705
Število prenosov:
395
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Preparation and characterization of liophylizated wine extracts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
lyophilizated wine
,
polyphenols
,
ethanol
,
glycerol
,
antioxidant potential
,
volatiles
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj