izpis_h1_title_alt

Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Miklavčič, Ana (Avtor), ID Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Komentor), ID Wondra, Mojmir (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (970,87 KB)
MD5: BEE6EE785FDF2C1FA6D00BF83F07CEF7
PID: 20.500.12556/rul/c1174f62-0c75-458f-8b83-b8d0bd25274b

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[A. Miklavčič]
Št. strani:XIV, 92 f.
Kraj:Ljubljana
PID:20.500.12556/RUL-1247 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.253:663.256(043)
COBISS.SI-ID:3456632 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1044
Število prenosov:349
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Preparation and characterization of liophylizated wine extracts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, lyophilizated wine, polyphenols, ethanol, glycerol, antioxidant potential, volatiles, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj