izpis_h1_title_alt

Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
Miklavčič, Ana (Avtor), Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Komentor), Wondra, Mojmir (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_miklavcic_ana.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[A. Miklavčič]
Št. strani:XIV, 92 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.253:663.256(043)
COBISS.SI-ID:3456632 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:478
Število prenosov:202
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, lyophilizated wine, polyphenols, ethanol, glycerol, antioxidant potential, volatiles, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj