izpis_h1_title_alt

Kakovostni parametri grozdja različnih klonov Kraljevine : diplomsko delo, univerzitetni študij
Jamnik, Rok (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Rusjan, Denis (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_jamnik_rok.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kloni, vinska trta, sorta 'Kraljevina', grozdje, zorenje grozdja, tehnološka zrelost, grozdni sok, sladkor, pH vrednost, skupne kisline, pufrna kapaciteta
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[R. Jamnik]
Št. strani:VIII, 51 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.852.07:543
COBISS.SI-ID:3645048 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:634
Število prenosov:201
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:clones, vines, cv. 'Kraljevina', grapes, grape ripening, technological maturity, grape juice, sugar, pH value, total acidity level, buffer capacity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj