izpis_h1_title_alt

Vpliv različnih sevov kvasovk in encimskega preparata na kakovost vina maraština : diplomsko delo, univerzitetni študij
Teskera, Ana (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_teskera_ana.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, hrvaški kultivar, maraština, rukatac, encimi, maceracija, kvasovke, starterske kulture, sestava vina, fizikalno kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[A. Teskera]
Št. strani:XII, 55 f., [4] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.221+663.252:543.61:543.92
COBISS.SI-ID:4089720 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:603
Število prenosov:140
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, white wines, Croatian native cultivar, maraština, rukatac, enzymes, maceration, yeasts, starter cultures, wine composition, physico-chemical properties, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj