izpis_h1_title_alt

Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
Vidmar, Pavel (Avtor), Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Rusjan, Denis (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_vidmar_pavel.pdf Novo okno
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Založnik:[P. Vidmar]
Št. strani:XII, 39 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:7161209 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:517
Število prenosov:186
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, malolactic fermentation, lactic bacteria, physical-chemical characteristics, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj