Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
Vidmar, Pavel
(
Avtor
),
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
Rusjan, Denis
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(929,37 KB)
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vina
,
merlot
,
biološki razkis
,
selekcionirane kulture
,
mlečnokislinske bakterije
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo (m5)
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2012
Založnik:
[P. Vidmar]
Št. strani:
XII, 39 f.
Kraj:
Ljubljana
UDK:
634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:
7161209
Število ogledov:
904
Število prenosov:
345
Metapodatki:
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Objavi na:
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wine
,
malolactic fermentation
,
lactic bacteria
,
physical-chemical characteristics
,
sensory characteristics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj