izpis_h1_title_alt

Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
ID Vidmar, Pavel (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Rusjan, Denis (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (929,37 KB)
MD5: EED54BD73D616A93E13A115ABB5461C7
PID: 20.500.12556/rul/45d9c761-febe-4770-8eca-a577629c1775

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Vidmar]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-1090 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:7161209 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1760
Število prenosov:442
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wine, malolactic fermentation, lactic bacteria, physical-chemical characteristics, sensory characteristics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj