Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009 : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kotnik, Jure
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čuš, Franc
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,09 MB)
MD5: 089B167EFFF17FDDD433E69B092AA3EB
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vino
,
rdeče vino
,
cviček PTP
,
kakovost vina
,
senzorične lastnosti
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorično ocenjevanje
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Kotnik]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 69 f., [9] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118985
UDK:
663.222(497.4 Dolenjska):543.92
COBISS.SI-ID:
4115320
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1783
Število prenosov:
124
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Quality of cviček wine during 2002 and 2009 : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
wines
,
red wines
,
cviček PTP
,
wine quality
,
sensory properties
,
physical-chemical properties
,
sensory evaluation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj