izpis_h1_title_alt

Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009 : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kotnik, Jure (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čuš, Franc (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,09 MB)
MD5: 089B167EFFF17FDDD433E69B092AA3EB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, cviček PTP, kakovost vina, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, senzorično ocenjevanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Kotnik]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 69 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118985 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222(497.4 Dolenjska):543.92
COBISS.SI-ID:4115320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1237
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality of cviček wine during 2002 and 2009 : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, red wines, cviček PTP, wine quality, sensory properties, physical-chemical properties, sensory evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj