Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (10)

  1. Špelca Nagode: Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline
  2. Mitja Krevs: Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin
  3. Jerca Marinč: Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora
  4. Nastja Bašelj: Raziskave migracije vode med strukturnimi polisaharidi in ostalimi komponentami trdnih farmacevtskih oblik
  5. Saša Jeršin: Izolacija in karakterizacija beta-glukanov iz ječmenove moke
  6. Jerneja Mrak: Priprava ajdovega slada
  7. Damir Kakovič: Pakiranje perutninskih pleskavic s povečano vsebnostjo n-3 maščobnih kislin
  8. Irena Kurent: Vpliv tehnoloških postopkov na vsebnost fitinske kisline v različnih vrstah kruha
  9. Mirta Kadivec: Spremembe barve, vsebnosti antocianinov in skupnih fenolnih spojin med skladiščenjem jagodnega namaza
  10. Alenka Šifrar: Proteoliza žitnih proteinov med spontano fermentacijo kislega testa iz različnih vrst moke

Diplomska dela (12)

  1. Vesna Oprešnik: Cimografska analiza aminopeptidazne aktivnosti v kalčkih in listih redkve, brokolija in belega zelja
  2. Anja Perović: Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevali
  3. Tjaša Štrukelj: Spremembe vsebnosti glukozinolatov in nekaterih antioksidantov v narezanem zelju
  4. Andrej Živković: Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah
  5. Nataša Baloh: Hranilna in energijska vrednost nekaterih slovenskih žitnih izdelkov
  6. Janja Fingušt: Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov
  7. Gregor Fric: Vpliv antocianov in skupnih fenolnih spojin na barvo jagodnega džema
  8. Nika Renko: Vpliv brezglutenske diete na ljudi brez diagnosticirane celiakije
  9. Elizabeta Flere: Kakovost jajčnih krem z zmanjšanim deležem sladkorja in rumenjaka
  10. Teja Antunes: Dieta pri alergiji na pšenično moko
  11. Petra Leskovec: Hranilna vrednost različnih vrst kruha na slovenskem trgu
  12. Urša Petelin: Vpliv zmanjšanja vsebnosti in vrste sladkorjev na kakovost različnih biskvitov

Druga dela (8)

  1. Tomaž Požrl, Dragan Žnidarčič, Mirela Kopjar, Janez Hribar, Marjan Simčič: Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
  2. Tomaž Požrl: Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi
  3. Tomaž Požrl, Franček Janžekovič, Jožica Janžekovič: O kislem zelju
  4. Andrej Živković, Tomaž Polak, Blaž Cigić, Tomaž Požrl: Germinated buckwheat
  5. Tomaž Polak, Tomaž Požrl, Janez Hribar, Lea Demšar, Blaž Cigić: Mechanical stress results in immediate accumulation of glucosinolates in fresh-cut cabbage
  6. Dragan Žnidarčič, Nina Kacjan-Maršić, Jože Osvald, Tomaž Požrl, Stanislav Trdan: Yield and quality of early cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata) in response to within-row plant spacing
  7. Dragan Žnidarčič, Dean Ban, Milan Oplanić, Lutvija Karić, Tomaž Požrl: Influence of postharvest temperatures on physicochemical quality of tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.)
  8. Andrej Živković, Dejan Gođevac, Blaž Cigić, Tomaž Polak, Tomaž Požrl: Identification and quantification of selected benzoxazinoids and phenolics in germinated spelt (Triticum spelta)