Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv tehnoloških postopkov na vsebnost fitinske kisline v različnih vrstah kruha : magistrsko delo
ID
Kurent, Irena
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(518,09 KB)
MD5: B593CC0032FF5BF0F7BACB54D2312F75
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pekovski izdelki
,
moka
,
vrsta moke
,
tehnološki postopek
,
kruh
,
kislo testo
,
fitinska kislina
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Kurent]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 64 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118802
UDK:
664.6:641.1:543.635
COBISS.SI-ID:
4712824
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1837
Število prenosov:
131
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of precessing on phytic acid content in different types of bread : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
bakery products
,
flour
,
flour types
,
breadmaking procedures
,
bread
,
sourdough
,
phytic acid
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj