Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora : magistrsko delo
ID
Marinč, Jerca
(
Avtor
),
ID
Korošec, Mojca
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(747,05 KB)
MD5: E1E864C064A8AB2D0A76CADE7ECB68CD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
žita
,
ajda
,
ječmen
,
koruza
,
oves
,
pira
,
proso
,
pšenica
,
rž
,
moka
,
kaša
,
zdrob
,
kemijska sestava
,
hranilna vrednost
,
prehranske tabele
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Marinč]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XI, 77 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118783
UDK:
641.1:664.6/.7:543.61
COBISS.SI-ID:
4543608
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1166
Število prenosov:
131
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of cereals, groats and flour of Slovenian origin : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
cereals
,
buckwheat
,
barley
,
maize
,
spelt
,
millet
,
wheat
,
rye
,
flour
,
groats
,
meal
,
chemical composition
,
nutrition value
,
food composition tables
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj