izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora : magistrsko delo
ID Marinč, Jerca (Avtor), ID Korošec, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (747,05 KB)
MD5: E1E864C064A8AB2D0A76CADE7ECB68CD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:žita, ajda, ječmen, koruza, oves, pira, proso, pšenica, , moka, kaša, zdrob, kemijska sestava, hranilna vrednost, prehranske tabele
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Marinč]
Leto izida:2015
Št. strani:XI, 77 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118783 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:664.6/.7:543.61
COBISS.SI-ID:4543608 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1167
Število prenosov:131
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of cereals, groats and flour of Slovenian origin : M. Sc. Thesis
Ključne besede:cereals, buckwheat, barley, maize, spelt, millet, wheat, rye, flour, groats, meal, chemical composition, nutrition value, food composition tables

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj