izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost različnih vrst kruha na slovenskem trgu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Leskovec, Petra (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (548,95 KB)
MD5: 571B65F1A0969383E061EBA156266505

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kruh, bel kruh, polbel kruh, črn kruh, ržen kruh, mešan kruh, koruzni kruh, bel kruh s sirom, ajdov kruh, pirin kruh, bel prepečenec, prepečenec z več žiti, mešan kruh z manj soli, kemijska sestava, hranilna vrednost, energijska vrednost, prehranske tabele
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Leskovec]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 57 f., [8] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118981 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:664.66:543.61
COBISS.SI-ID:4160632 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1900
Število prenosov:125
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of different kinds of bread on the Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:bread, white bread, semi-white bread, brown bread, rye bread, mixed bread, corn bread, white bread with cheese, buckwheat bread, spelt bread, bread white rusk, multigrain rusk, mixed bread with less salt, chemical composition, nutritional values, energy values, food composition tables

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj