Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost različnih vrst kruha na slovenskem trgu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Leskovec, Petra
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(548,95 KB)
MD5: 571B65F1A0969383E061EBA156266505
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kruh
,
bel kruh
,
polbel kruh
,
črn kruh
,
ržen kruh
,
mešan kruh
,
koruzni kruh
,
bel kruh s sirom
,
ajdov kruh
,
pirin kruh
,
bel prepečenec
,
prepečenec z več žiti
,
mešan kruh z manj soli
,
kemijska sestava
,
hranilna vrednost
,
energijska vrednost
,
prehranske tabele
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Leskovec]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 57 f., [8] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118981
UDK:
641.1:664.66:543.61
COBISS.SI-ID:
4160632
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1901
Število prenosov:
125
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of different kinds of bread on the Slovenian market : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
bread
,
white bread
,
semi-white bread
,
brown bread
,
rye bread
,
mixed bread
,
corn bread
,
white bread with cheese
,
buckwheat bread
,
spelt bread
,
bread white rusk
,
multigrain rusk
,
mixed bread with less salt
,
chemical composition
,
nutritional values
,
energy values
,
food composition tables
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj