Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv antocianov in skupnih fenolnih spojin na barvo jagodnega džema : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Fric, Gregor
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Abramovič, Helena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,41 MB)
MD5: C0BE1784853BB2F2739F2FC79EF08953
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
jagode
,
izdelki iz jagod
,
jagodni džemi
,
skladiščenje
,
fenolne spojine
,
antociani
,
barva
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Fric]
Leto izida:
2014
Št. strani:
IX, 50 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118942
UDK:
664.858:634.75:547.56+547.973
COBISS.SI-ID:
4429944
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1176
Število prenosov:
94
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of anthocyanins and total phenolic content on strawbery jam colour : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
strawberries
,
strawberry products
,
strawberry jam
,
storage
,
phenolic compounds
,
anthocyanins
,
colour
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj