izpis_h1_title_alt

Vpliv antocianov in skupnih fenolnih spojin na barvo jagodnega džema : diplomsko delo, univerzitetni študij
Fric, Gregor (Avtor), Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
MD5: C0BE1784853BB2F2739F2FC79EF08953
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jagode, izdelki iz jagod, jagodni džemi, skladiščenje, fenolne spojine, antociani, barva
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[G. Fric]
Št. strani:IX, 50 f.
UDK:664.858:634.75:547.56+547.973
COBISS.SI-ID:4429944 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:152
Število prenosov:40
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of anthocyanins and total phenolic content on strawbery jam colour : graduation thesis, university studies
Ključne besede:strawberries, strawberry products, strawberry jam, storage, phenolic compounds, anthocyanins, colour

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj