Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Fingušt, Janja
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Lušnic Polak, Mateja
(
Komentor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,77 MB)
MD5: BDD375606DF36A73D7FDAD63BBE5E6A4
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pakiranje živil
,
aktivno pakiranje
,
lovilci kisika
,
absorpcija kisika
,
meso
,
mesni izdelki
,
šunka
,
salama
,
pleskavica
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Fingušt]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118907
UDK:
621.798:637.5:543.92
COBISS.SI-ID:
4682360
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1906
Število prenosov:
102
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of packaging with oxygen scavangers on the sensory quality of some meat products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food packaging
,
active packaging
,
oxygen scavangers
,
absorption oxygen
,
meat
,
meat products
,
ham
,
salami
,
patties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj