izpis_h1_title_alt

Vpliv v embalažno enoto dodanih lovilcev kisika na senzorično kakovost nekaterih mesnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Fingušt, Janja (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Lušnic Polak, Mateja (Komentor), ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,77 MB)
MD5: BDD375606DF36A73D7FDAD63BBE5E6A4

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pakiranje živil, aktivno pakiranje, lovilci kisika, absorpcija kisika, meso, mesni izdelki, šunka, salama, pleskavica, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Fingušt]
Leto izida:2016
Št. strani:IX, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-118907 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:621.798:637.5:543.92
COBISS.SI-ID:4682360 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1329
Število prenosov:89
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of packaging with oxygen scavangers on the sensory quality of some meat products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food packaging, active packaging, oxygen scavangers, absorption oxygen, meat, meat products, ham, salami, patties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj