izpis_h1_title_alt

Proteoliza žitnih proteinov med spontano fermentacijo kislega testa iz različnih vrst moke : magistrsko delo
Šifrar, Alenka (Avtor), Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Požrl, Tomaž (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent), Narat, Mojca (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,10 MB)
MD5: 4BAD0605A48863A4BEA833C258706185
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:bioaktivni peptidi, antioksidativni peptidi, žitni proteini, kislo testo, mlečnokislinska fermentacija, antioksidativna učinkovitost, kvasovke, Saccharomyces cerevisiae
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2017
Založnik:[A. Šifrar]
Št. strani:XII, 59, [20] f. pril.
UDK:664.641/.642:602.3:579.864:579.67(043.2)
COBISS.SI-ID:8640633 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:295
Število prenosov:108
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Proteolysis of cereal proteins during spontaneous sourdough fermentation from different types of flour
Ključne besede:bioactive peptides, antioxidative peptides, cereal proteins, sourdough, lactic acid fermentation, antioxidant effectiveness, yeast

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj