izpis_h1_title_alt

Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin : magistrsko delo
ID Krevs, Mitja (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košmerl, Tatjana (Komentor), ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,21 MB)
MD5: 4DFA201FA136A02802B73747FA770C0D

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadna vina, jabolčno vino, kis, jabolčni kis, ocetnokislinska fermentacija, tehnologija kisa, kemijska analiza, senzorična analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Krevs]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 53 f., [5] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118768 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.318:661.741.1:579.67:543.92
COBISS.SI-ID:4681848 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1350
Število prenosov:176
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of acetic fermentation of cider : M. Sc. Thesis
Ključne besede:fruit wines, apple wine, vinegar, cider vinegar, acetic fermentation, vinegar technology, physico-chemical analysis, sensory analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj