Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Optimizacija ocetnokislinske fermentacije jabolčnih vin : magistrsko delo
ID
Krevs, Mitja
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Komentor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,21 MB)
MD5: 4DFA201FA136A02802B73747FA770C0D
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadna vina
,
jabolčno vino
,
kis
,
jabolčni kis
,
ocetnokislinska fermentacija
,
tehnologija kisa
,
kemijska analiza
,
senzorična analiza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Krevs]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 53 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118768
UDK:
663.318:661.741.1:579.67:543.92
COBISS.SI-ID:
4681848
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1352
Število prenosov:
176
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of acetic fermentation of cider : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
fruit wines
,
apple wine
,
vinegar
,
cider vinegar
,
acetic fermentation
,
vinegar technology
,
physico-chemical analysis
,
sensory analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj