Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Priprava ajdovega slada : magistrsko delo
ID
Mrak, Jerneja
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Šegatin, Nataša
(
Komentor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,86 MB)
MD5: 7C211926E2212565FE9DBA6113B4AF9A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pivo
,
ajda
,
encimska aktivnost
,
zaslajevanje
,
ajdov slad
,
kakovost slada
,
vsebnost vode
,
kongresna metoda
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Mrak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
X, 69 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118792
UDK:
663.43:633.12:543.2/.9
COBISS.SI-ID:
4395128
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1119
Število prenosov:
151
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Preparation of buckwheat malt : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
beer
,
buckwheat
,
enzme activity
,
malting
,
buckwheat malt
,
malt quality
,
moisture content
,
congress mashing
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj