izpis_h1_title_alt

Priprava ajdovega slada : magistrsko delo
ID Mrak, Jerneja (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Komentor), ID Abramovič, Helena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,86 MB)
MD5: 7C211926E2212565FE9DBA6113B4AF9A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pivo, ajda, encimska aktivnost, zaslajevanje, ajdov slad, kakovost slada, vsebnost vode, kongresna metoda
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Mrak]
Leto izida:2014
Št. strani:X, 69 f.
PID:20.500.12556/RUL-118792 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.43:633.12:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4395128 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:819
Število prenosov:132
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Preparation of buckwheat malt : M. Sc. Thesis
Ključne besede:beer, buckwheat, enzme activity, malting, buckwheat malt, malt quality, moisture content, congress mashing

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj