izpis_h1_title_alt

Izolacija in karakterizacija beta-glukanov iz ječmenove moke : magistrsko delo
ID Jeršin, Saša (Avtor), ID Cigić, Blaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Pravst, Igor (Komentor), ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 892D464EF71054EBF91E37CF738E50F0

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ječmen, ječmenova moka, [beta]-glukani, izolacija [beta]-glukanov, karakterizacija [beta]-glukanov, funkcionalna živila, aditivi, pijače
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[S. Jeršin]
Leto izida:2014
Št. strani:XI, 81 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118788 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.458:664.786:641.1:663.022
COBISS.SI-ID:4434808 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:829
Število prenosov:105
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Isolation and characterisation of barley flour beta-glucans : M. Sc. Thesis
Ključne besede:barley, barley flour, [beta]-glucan, isolation of [beta]-glucans, characterisation of [beta]-glucans, functional foods, additives, beverages

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj