Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Izolacija in karakterizacija beta-glukanov iz ječmenove moke : magistrsko delo
ID
Jeršin, Saša
(
Avtor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Pravst, Igor
(
Komentor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,08 MB)
MD5: 892D464EF71054EBF91E37CF738E50F0
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ječmen
,
ječmenova moka
,
[beta]-glukani
,
izolacija [beta]-glukanov
,
karakterizacija [beta]-glukanov
,
funkcionalna živila
,
aditivi
,
pijače
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[S. Jeršin]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XI, 81 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118788
UDK:
547.458:664.786:641.1:663.022
COBISS.SI-ID:
4434808
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1121
Število prenosov:
117
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Isolation and characterisation of barley flour beta-glucans : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
barley
,
barley flour
,
[beta]-glucan
,
isolation of [beta]-glucans
,
characterisation of [beta]-glucans
,
functional foods
,
additives
,
beverages
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj