izpis_h1_title_alt

Vsebnost policikličnih aromatskih ogljikovodikov v suhem sadju in začimbah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Živković, Andrej (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,22 MB)
MD5: 3ACC7ED9770C6A93A418E51190B02EE9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, suho sadje, suha jabolka, začimbe, lovor, majaron, sušenje živil, prekajevanje živil, toksične snovi, policiklični aromatski ogljikovodiki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Živković]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 49 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118893 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:615.9:664.854+664.5
COBISS.SI-ID:4688760 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1487
Število prenosov:161
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Amount of polycyclic aromatic hydrocarbons in dried fruits and spices : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food, dried fruits, dried apples, spices, bay leaf, majoram, drying of food, smoking of food, toxins, polycyclic aromatic hydrocarbons

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj