izpis_h1_title_alt

Influence of postharvest temperatures on physicochemical quality of tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.)
ID Žnidarčič, Dragan (Avtor), ID Ban, Dean (Avtor), ID Oplanić, Milan (Avtor), ID Karić, Lutvija (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.world-food.net/scientficjournal/2010/issue1/pdf/food/4.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:skladiščenje zelenjave, poobiralne spremembe, paradižnik, Lycopersicon esculentum
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 21-25
Številčenje:Vol. 8, no. 1
PID:20.500.12556/RUL-36193 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.03:635.64
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697784 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1556
Število prenosov:245
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj