izpis_h1_title_alt

Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
Požrl, Tomaž (Avtor), Žnidarčič, Dragan (Avtor), Kopjar, Mirela (Avtor), Hribar, Janez (Avtor), Simčič, Marjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.isfae.org/scientficjournal/2010/issue2/pdf/food/f58.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:skladiščenje zelenjave, paradižnik, Lycopersicon esculentum, tekstura paradižnika, barva paradižnika, tomatoes, Lycopersicon esculentum, texture of tomatoes, colour of tomatoes, storage vegetables
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:str. 292-296
Številčenje:Vol. 8, no. 2
UDK:664.8.03:635.64
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:6279545 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:502
Število prenosov:133
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj