izpis_h1_title_alt

Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
ID Požrl, Tomaž (Avtor), ID Žnidarčič, Dragan (Avtor), ID Kopjar, Mirela (Avtor), ID Hribar, Janez (Avtor), ID Simčič, Marjan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.isfae.org/scientficjournal/2010/issue2/pdf/food/f58.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:skladiščenje zelenjave, paradižnik, Lycopersicon esculentum, tekstura paradižnika, barva paradižnika, tomatoes, Lycopersicon esculentum, texture of tomatoes, colour of tomatoes, storage vegetables
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 292-296
Številčenje:Vol. 8, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-36287 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.03:635.64
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:6279545 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2003
Število prenosov:259
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj