Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Change of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures
ID
Požrl, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Žnidarčič, Dragan
(
Avtor
),
ID
Kopjar, Mirela
(
Avtor
),
ID
Hribar, Janez
(
Avtor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.isfae.org/scientficjournal/2010/issue2/pdf/food/f58.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
skladiščenje zelenjave
,
paradižnik
,
Lycopersicon esculentum
,
tekstura paradižnika
,
barva paradižnika
,
tomatoes
,
Lycopersicon esculentum
,
texture of tomatoes
,
colour of tomatoes
,
storage vegetables
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 292-296
Številčenje:
Vol. 8, no. 2
PID:
20.500.12556/RUL-36287
UDK:
664.8.03:635.64
ISSN pri članku:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
6279545
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2003
Število prenosov:
259
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:
Int. j. food, agric. environ.
Založnik:
WFL Publisher
ISSN:
1459-0255
COBISS.SI-ID:
3697528
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj