Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Senzorična kakovost in stabilnost paradižnikovih omak z zmanjšano vsebnostjo kuhinjske soli in različnimi zgoščevali : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Perović, Anja
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(817,81 KB)
MD5: 2D0DF20C73DE1C0CE6A012AD04413679
PID:
20.500.12556/rul/d952227b-3b7a-4fa1-bf78-65e2d5ed1f2b
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
omake
,
paradižnikove omake
,
kuhinjska sol
,
zmanjševanje soli
,
zgoščevanje omak
,
koruzni škrob
,
pšenična moka
,
brezglutenska moka
,
senzorične lastnosti
,
reološke lastnosti
,
viskoznost
,
tekstura
,
pH
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Perović]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1408
UDK:
641.8:664.22/.25+664.41:543.92
COBISS.SI-ID:
4041336
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2150
Število prenosov:
370
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sensory quality and stability of tomato sauces with reduced content of table salt and various thickeners : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
sauces
,
tomato sauces
,
table salt
,
salt reduction
,
sauce thickeners
,
corn starch
,
wheat flour
,
gluten-free flour
,
sensory properties
,
rheological properties
,
viscosity
,
texture
,
pH
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj