izpis_h1_title_alt

Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline : magistrsko delo
ID Nagode, Špelca (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Bertoncelj, Jasna (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,66 MB)
MD5: 40472740832D80B0EDD4345D8053BAA7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ajda, ajdov slad, zaslajevanje, kaljenje, fitinska kislina, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Š. Nagode]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 73 f.
PID:20.500.12556/RUL-118766 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.12:663.43:543.635
COBISS.SI-ID:4705656 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:819
Število prenosov:130
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of malting process on phytic acid content of buckwheat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:buckwheat, buckwheat malt, malting, germinating, phytic acid, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj