Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zaslajevanja ajde na vsebnost fitinske kisline : magistrsko delo
ID
Nagode, Špelca
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,66 MB)
MD5: 40472740832D80B0EDD4345D8053BAA7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ajda
,
ajdov slad
,
zaslajevanje
,
kaljenje
,
fitinska kislina
,
vsebnost vode
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[Š. Nagode]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 73 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118766
UDK:
633.12:663.43:543.635
COBISS.SI-ID:
4705656
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1151
Število prenosov:
148
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of malting process on phytic acid content of buckwheat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
buckwheat
,
buckwheat malt
,
malting
,
germinating
,
phytic acid
,
water content
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj