izpis_h1_title_alt

Kakovost jajčnih krem z zmanjšanim deležem sladkorja in rumenjaka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Flere, Elizabeta (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Požrl, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,37 MB)
MD5: 8416EEBCF23967757C1BD6589CACE653

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:slaščice, jajčne kreme, kakovost jajčnih krem, vsebnost sladkorja, vsebnost rumenjakov, senzorične lastnosti, merjenje barve, tekstura jajčnih krem
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[E. Flere]
Leto izida:2013
Št. strani:IX, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-118964 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.14+664.64.061:637.4:543.9
COBISS.SI-ID:4246648 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:675
Število prenosov:83
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The quality of custard with reduced part of sugar and egg yolk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:desserts, custards, quality of custards, sugar content, egg yolk content, sensory properties, color of custards, texture of custards

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj