Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kakovost jajčnih krem z zmanjšanim deležem sladkorja in rumenjaka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Flere, Elizabeta
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,37 MB)
MD5: 8416EEBCF23967757C1BD6589CACE653
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
slaščice
,
jajčne kreme
,
kakovost jajčnih krem
,
vsebnost sladkorja
,
vsebnost rumenjakov
,
senzorične lastnosti
,
merjenje barve
,
tekstura jajčnih krem
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[E. Flere]
Leto izida:
2013
Št. strani:
IX, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118964
UDK:
664.14+664.64.061:637.4:543.9
COBISS.SI-ID:
4246648
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
938
Število prenosov:
104
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The quality of custard with reduced part of sugar and egg yolk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
desserts
,
custards
,
quality of custards
,
sugar content
,
egg yolk content
,
sensory properties
,
color of custards
,
texture of custards
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj